Missie

Linden-MX levert zakelijke diensten, waaronder detachering, opleidingen, consultancy en verschillende vormen van outsourcing en insourcing op het gebied van Low-code. Hierin staat de relatie met onze low-code professionals, klanten en partners centraal.

Linden-MX focust zich op de partijen die enabled willen worden binnen het Mendix en Microsoft Power platform. Dit houdt in dat zij niet enkel afhankelijk zijn van hun implementatie partner, maar ook zelf met eigen werknemers een practice op kunnen bouwen. Hierin zijn wij de ideale partner om dit op te zetten.

Onze klanten hebben behoefte aan een extra partner die elk vraagstuk op het gebied van Mendix en Microsoft Power Apps kan beantwoorden en oplossingen kan bieden die hierop aansluiten door middel van de kennis in huis of in samenwerking met haar partners. Wij bieden de organisaties waar mee wij samenwerken hoogwaardige diensten die niet alleen betrekking hebben op de oplossing zelf, maar ook het voortraject en de nazorg, om zodoende volledige ontzorging en continuïteit van de low-code afdeling te bieden.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers en streven ernaar hen voortdurend interessante projecten en opleidingsmogelijkheden te bieden, waarmee ze in staat worden gesteld om bij te dragen aan hun individuele groei, de groei van onze klanten en de groei van onze organisatie.

Groei, transparantie, persoonlijkheid en plezier staan bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie. Linden-MX wil algemeen beschouwd worden als de marktleider op het gebied van inzet van low-code professionals in Nederland en daarbuiten.

Meer weten over ons?
Wij staan altijd klaar voor een koffietafelgesprek!

Neem contact op

Mogelijkheden bij Linden-MX

Visie

In een snel veranderende wereld waarbij de technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen erg belangrijk. De Low-code markt is hierin de toekomst in onze ogen, wij zien mega grote kansen op het gebied van digitalisering en ontwikkeling. ICT (informatie en communicatie technologie) is een essentieel onderdeel binnen elke organisatie. De toepassingen in, en opmars van de Low-code zal verder doorzetten waardoor organisaties op efficiëntere & minder foutgevoelige manieren kunnen werken.
De juiste kennis is daarmee vaak een schaarste goed, dit is erg lastig op te bouwen als je geen IT bedrijf bent. Voor de generieke taken wordt gezocht naar kostenbesparende maatregelen waarbij de flexibiliteit en schaalbaarheid belangrijke pijlers blijven.

Low-code professionals willen zichzelf verder ontwikkelen, behoeven aandacht en mogelijkheden. De manieren van werken verschillen van op locatie en op afstand. Persoonlijke groei staat hierin voorop, zowel in kennis als ervaring. Duidelijkheid, openheid en eerlijkheid staan bij ons erg hoog in het vaandel voor het bevorderen van hun carrière.

De vraag naar een echte partner of werkgever die meedenkt is steeds belangrijker. Verder is ook de kracht van de combinatie met eventuele partners een unieke mogelijkheid voor klanten om niet afhankelijk te zijn van één partij.

Door steeds verder te ontwikkelen in efficiëntie en effectiviteit is de doelstelling om meer te doen met minder mensen. Deze trend van de afgelopen jaren zal zich verder voortzetten door middel van Low-code. Processen worden verder geautomatiseerd waardoor iedereen zich beter kan focussen op de zaken die belangrijk zijn en meer toegevoegde waarde leveren. De applicaties die hiervoor nodig zijn om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen dienen verder ondersteund te worden zodat de gebruikers hier ook werkelijke winst in behalen.

Linden-MX speelt hier op in als ontzorgende, flexibele en betrouwbare Low-code kennispartner en streeft naar de continuïteit in de Low-code omgeving van haar opdrachtgevers met haar dienstverlening.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!