Behoefte aan goed opgeleide Mendix Developers die snel ingewerkt zijn?

Linden-MX neemt uw zorgen uit handen, door middel van maatwerktrainingen, bootcamps, traineeships en volledige opleidingen onder andere op het gebied van Mendix, Novulo, Scrum.

Maatwerktrainingen

Elke organisatie en elke persoon is anders. Hierin kunt u met Linden-MX rekenen op een solide partner op het gebied van opleidingen en advies. Maatwerktrainingen worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uzelf, uw bedrijf, uw gebruikers, uw collega’s of uw klanten. Doordat de training speciaal op maat gemaakt wordt, biedt dat vele voordelen. U kunt alle onderwerpen aan bod laten komen die van belang zijn en u krijgt de beste gecertificeerde trainers uit het vak.

Contact met Linden-IT

Korte lijntjes? Daar houden wij van.

Bel ons

Traineeships

Mendix Traineeships

Door middel van de Mendix Traineeships helpen wij IT-professionals met de juiste mindset en competenties om onze klanten verder te helpen bij het ontwikkelen van Mendix applicaties. Wij vormen de nieuwe generatie aan Mendix specialisten, die terecht kunnen in de job-roles die Mendix onderscheidt en natuurlijk in uw organisatie!

“Linden-MX heeft ons geholpen bij het opbouwen van kennis binnen de organisatie om zo nog sneller Business en IT te kunnen verbinden.”

Remote Servicedesk Linden-IT

Inwerkperiode verkorten door bootcamps

Specifiek voor Mendix heeft Linden-MX een bootcamp ontwikkeld waarmee de inwerkperiode wordt verkort. Hierdoor zijn de Mendix developers sneller inzetbaar, altijd minimaal intermediate gecertificeerd en kunt u sneller tot de kern komen van uw dienstverlening.

Voor de bootcamps kijken wij graag samen met u naar de gewenste kennis die benodigd is en gaan de Mendix ontwikkelaars voor een bepaalde tijd in een begeleid traject. Hierbij zullen de onderwerpen aan bod komen die zijn afgesproken.

Aangezien Linden-MX veel ervaring heeft in verschillende branches hebben wij voor deze branches vanuit onze kennis verschillende branche specifieke workshops en bootcamps opgezet. Hierin komen onder andere een overview van de branche aan bod, de veelgebruikte hard- en software en breiden we dit naar wens uit tot een bootcamp waarin in-depth ingegaan wordt op de specifieke kennis van bepaalde software.

Remote Servicedesk Offerte

Meer informatie?

Vraag een offerte aan

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!