Linden-MX biedt haar opdrachtgevers de unieke mogelijkheid om een eigen team op te bouwen. Dit doet Linden-MX door het neerzetten van een team dat volledig gecommitteerd is aan de organisatie waar de opdracht wordt uitgevoerd. Linden-MX zorgt er voor dat door middel van Low-code Mendix in een korte tijd uw probleem wordt opgelost, daarnaast houdt Linden-MX ervoor te zorgen dat klanten het uiteindelijk zelf kunnen en dat zij niet voor altijd afhankelijk blijven van externe partijen.

Eigen Mendix ontwikkelteam opbouwen

Bent u op zoek naar een ervaren Mendix team van low-code ontwikkelaars? Onze detacheringsconstructie biedt de perfecte oplossing! Wij leveren een combinatie tussen senioren en junioren op basis van wat u nodig heeft om tot een succes te komen. Onze Mendix developers zijn experts in het bouwen van flexibele en schaalbare applicaties op het Mendix-platform. Met onze detacheringsconstructie met optie tot overname bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om na een vooraf afgesproken periode de Mendix developer vast in dienst te nemen. Dit betekent dat u na ruim een jaar de kans krijgt om een developer voor lange tijd aan uw organisatie te binden, die al volledig ingewerkt en geland is binnen uw organisatie.

Bij ons bent u niet verplicht om de Mendix developer over te nemen en zit u nergens aan vast. Dit geeft u de vrijheid om te beslissen of de developer past binnen uw team en organisatie. Wij geloven in het belang van een goede match tussen de ontwikkelaar en de opdrachtgever en streven altijd naar langdurige samenwerkingen. Onze Mendix developers zijn zeer ervaren en hebben een diepgaande kennis van het Mendix-platform. Ze zijn in staat om complexe bedrijfsprocessen om te zetten in effectieve en efficiënte oplossingen. Met ons Mendix team kunt u erop vertrouwen dat uw project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Kies voor onze detacheringsconstructie en haal het beste uit uw Mendix-projecten. Neem contact op met ons Mendix team voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Snel geregeld.

Bekijk direct onze beschikbare kandidaten

Maak kennis met de beschikbare professionals

Bekijk de beschikbare kandidaten

Flexibele Mendix capaciteit

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare Mendix-ontwikkelaar om uw team op korte termijn uit te breiden, dan is Linden-MX de perfecte partner voor u. Bij Linden-MX geloven we in het belang van langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en streven we altijd naar de best mogelijke resultaten. Linden-MX levert wat u nodig heeft, expertise waar dat gewenst is, maar Linden-MX zal u niet op kosten jagen, u betaalt voor wat u geleverd krijgt.

Ons Mendix development team zal efficiënt onderdeel worden van uw bestaande team en zal snel bijdragen aan het verhogen van de productiviteit. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd de juiste ontwikkelcapaciteit toe te voegen aan uw projecten. Daarom zijn wij altijd beschikbaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren Mendix-ontwikkelaar, neem dan contact op met Linden-MX. Wij zijn uw partner voor het uitbreiden van uw team en het behalen van uw doelstellingen op het gebied van Mendix-ontwikkeling.

Meld uw vacature aan bij Linden-IT

Direct een team nodig?

Meld uw vacature aan

Customer Enablement

Linden-MX gelooft in duurzame groei en hecht daarom veel waarde aan het op de juiste manier inrichten van groei binnen Mendix omgevingen bij onze opdrachtgevers. Mendix is de toekomst en zal de komende jaren blijven groeien. Om deze groei goed te managen, bieden de Mendix Development Squads van Linden-MX een consistente en loyale ontwikkelingsteam. Door een eigen team op te bouwen, verminder je de afhankelijkheid en vergroot je de capaciteit en expertise van je interne organisatie. Dit levert niet alleen meer tijd en zekerheid op, maar ook aanzienlijk lagere kosten. Met een MX Dev Squad van Linden-MX haalt u dus meerdere voordelen in huis.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Maak een afspraak met een van onze sales consultants

Neem contact op

Meer informatie over detachering bij Linden-IT

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!