Tijdelijke of langdurige ondersteuning nodig binnen uw development team? Of projecten waarbij extra development expertise gewenst is?
Als kennispartner voor onze klanten ondersteunt Linden-IT organisaties met de inzet van developers. Dit kan voor kortere periodes bij het opleveren van een applicatie, evenals voor langdurige periodes waar de wens bestaat voor een flexibele schil. Linden-IT draagt hierin zorg voor het gehele proces, van werving tot aan de begeleiding tijdens het project, door het leveren van Mendix, .NET en Power Platform developers.

Snel geregeld.

Bekijk direct onze beschikbare kandidaten

Maak kennis met de beschikbare professionals

Bekijk de beschikbare kandidaten

Expertise

Linden-IT biedt veel expertise binnen development. Om het leveren van de juiste expertise te waarborgen focussen wij ons op de volgende development domeinen: Mendix, .NET & Power Platform. Wij helpen organisaties met het bouwen van eigen development team, zodat bedrijven zelf een frisse en onafhankelijke blik kunnen krijgen op hun applicatielandschap. Customer enablement is ons credo en onze developers zullen bijdragen aan de kennis overdracht naar jullie organisatie.

Van match tot opleiding en begeleiding

Opleiding en werkervaring zijn belangrijk maar ook de persoonlijke eigenschappen spelen een grote rol. Het moet klikken tussen de opdrachtgever en de professional. Verder is de afstand van het woon-werkverkeer een belangrijk aspect voor onze medewerkers. Als de afstand te groot is of openbaar vervoer lastig is, stellen wij eventueel een leaseauto beschikbaar.
We stellen professionals voor met een cv, foto en tarief per uur. U kunt kennis maken met de kandidaten door middel van een online video interview en/of persoonlijk gesprek. Tijdens het project hebben wij maandelijks contact met u als opdrachtgever en met onze medewerker, om door te spreken welke rol wij als opleider/begeleider kunnen spelen om bij te dragen aan het succes van onze samenwerking.
Als onze medewerker extra kennis op bepaalde gebieden kan gebruiken, dan gaan we graag met u in overleg over de aanvullende behoefte. Dit verwerken wij in het persoonlijke opleidingsplan van en vullen we in met online of persoonlijke trainingen.

Meld uw vacature aan bij Linden-MX

Direct een IT-professional nodig?

Meld uw vacature aan

Vormen van IT detachering

IT Detachering

Tijdelijke, langdurige én deta-vast inzet van flexibele Mendix developers, Mendix testers, Product owners, kortom alle rollen die bijdragen aan uw Mendix team. Linden-MX helpt u graag bij het beheren, doorontwikkelen en verbeteren van uw Mendix omgeving.

Sourcing

Als Mendix partner voor onze klanten ondersteunt Linden-MX organisaties met de inzet van Mendix professionals. Dit doen wij voornamelijk met onze eigen medewerkers die bij ons in dienst zijn. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat wij de juiste expertise op het juiste moment niet beschikbaar hebben. In dit geval maken wij gebruik van ons netwerk aan partners en freelancers.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Maak een afspraak met een van onze sales consultants

Neem contact op

Meer informatie over detachering bij Linden-IT

Onze werkwijze


Professional engagement & commitment

Eén van de belangrijkste dingen bij de inzet van een professional via ons is het feit dat de medewerker onderdeel uitmaakt van uw team. Hiermee zijn het niet alleen onze medewerkers, maar ook jullie medewerkers.

Begeleiding van onze professionals vinden wij erg belangrijk. Wij bezoeken onze medewerkers maandelijks, waarbij we uitvoerig met ze in gesprek gaan over hun werkzaamheden, de kennis die ze nog nodig hebben of missen en hun opleidingstraject. Daarnaast gaat het ook om persoonlijke zaken, zodat wij op de hoogte zijn van hetgeen er speelt. Van hieruit kunnen wij snel schakelen met zowel de professional als de klant. Hiermee zorgen wij er ook voor dat de lijntjes kort blijven en iedereen happy is.

One-stop-shop

Als IT-detacheerder neemt Linden-MX alle zorgen en bijkomende zaken uit handen die normaliter komen kijken bij het aannemen van personeel. Hierin kan het inwerktraject verkort worden wegens de al aanwezige kennis en expertise of door deze nog voor de start bij te brengen. In dit geval zijn wij dus ook het opleidingsinstituut. Daarnaast zijn wij de verzekeraar, regelen wij het vervoer, zorgen wij voor de salarissen, werkgeverslasten, pensioenen en dragen wij de risico’s voor ziekte, verzuim en vakantie.

Over Linden-MX

Wij lossen de zoektocht naar goede Mendix professionals op, door waarde toe te voegen aan de markt! Onafhankelijke Mendix professionals zijn cruciaal voor uw organisatie en om het platform een succes te maken. Een gebalanceerd Mendix team zorgt voor meer acceptatie binnen de organisatie en nog snellere ontwikkeling. Wij leiden de beste Mendix developers op en zorgen ervoor dat uw organisatie hier gebruik van kan maken. Wij stellen ze op projectbasis beschikbaar met optie tot overname tegen aantrekkelijke tarieven.  Linden-MX is aangesloten bij de NBBU en is NEN4400 en SNA.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!