Werken bij Linden-MX

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis van een succesvolle carrière in de IT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder? De mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere projecten terwijl je wel de stabiliteit hebt van één werkgever. Hierdoor heb je de mogelijkheid om kennis te maken met uiteenlopende organisaties en verschillende technische omgevingen. De perfecte omstandigheden dus om te kunnen kiezen welk type project het beste bij je past.

Wij gebruiken onze technische kennis om je te matchen aan een opdracht die goed bij je past, vervolgens zorgen wij er gedurende de opdracht voor dat jij op een zachte manier binnen de organisatie kan landen. Dit doen wij door nauw contact te houden met de opdrachtgever en jou, zodat wij je volledig kunnen ondersteunen op technisch en persoonlijk vlak. Wij kijken samen met jou wat je doelen zijn en daarvoor stellen wij een persoonlijk opleidingsplan op. Het intensieve contact zorgt ervoor dat wij samen met elkaar een relatie opbouwen waarbij wij weten wat we aan elkaar hebben.

Groei staat centraal bij Linden-MX en wij proberen een partner te zijn voor onze professionals, die weet waar de IT’ers van nu naar op zoek zijn. Wij groeien graag met je mee in je carrière en bieden daarin ook trajecten aan waarbij je steeds meer verantwoordelijkheden op je kan nemen. Mendix trainees kunnen bijvoorbeeld doorgroeien naar rollen als Senior Developer, Lead Consultant of Mendix Trainer.

Events

Tijdens onze formele events bieden wij onze collega’s de mogelijkheid om mentoren, vakgenoten en leiders binnen de Mendix Community te ontmoeten. Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door events met bekende sprekers op kantoor of bij een externe locatie. Verder zijn wij natuurlijk altijd aanwezig tijdens grote Mendix events zoals Mendix World en MxHacks, waar wij altijd een team afvaardigen wat voor de winst gaat.

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, begeleiding en ontwikkeling. Onze sales consultants zijn je eerste contactpunt tijdens de opdracht. Ze begeleiden en ontzorgen je en zorgen ervoor dat je op een zachte manier binnen de organisatie kan landen. Dat doen ze door regelmatig contact met je te houden over de voortgang van de opdracht. De sales consultants kennen de behoeften van de klant en zorgen er samen met de talent consultants voor dat je kennis en uitgestippelde carrièrepad blijven aansluiten op de markt.

De talent consultants besteden aandacht aan je persoonlijke en technische ontwikkeling. Zij stellen samen met jou een persoonlijk opleidingsplan op, monitoren je studieresultaten en zorgen ervoor dat je de juiste certificaten behaalt. Door het regelmatige contact over de voortgang van je opdracht en studie, bouwen we intensief verder aan de band die we hebben en de vervolgstappen in jouw carrière.

Snelle reactie

“Wat mij meteen opviel toen ik bij Linden-MX solliciteerde is het vlotte en persoonlijke contact. Er werd veel tijd gestoken in het creëren van een relatie en het beantwoorden van al mijn vragen.”

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zien iedere professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad binnen de IT. Afhankelijk van jouw wensen bieden wij je een passend contract en een passende functie. Met een recent HBO of WO-diploma op zak krijg je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, dat na verloop kan worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Heb jij al wat ervaring opgebouwd in de IT? Dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd!

Naast onze ongelimiteerde opleidings- en doorgroeimogelijkheden, bieden wij ook een boven marktconform salaris en ruime keuze in mobiliteit door middel van een ov-kaart of leaseauto.

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen de IT? Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!