Low Code Mendix/Microsoft Power Apps traineeship

Linden-IT bereidt je voor op de toekomst door middel van het low-code young professional programma.

Solliciteer nu!

Tijdens het low-code traject zullen wij je gedurende een periode van een jaar begeleiden van zero naar hero. Hierin zal je tijdens een bootcamp van 2 weken de benodigde certificaten behalen om vervolgens van start te kunnen gaan bij een opdrachtgever die bij je past. Bij de opdrachtgever zal je praktijkervaring opdoen en leren hoe het er aan toegaat binnen een developmentteam. Wij laten je natuurlijk niet helemaal los, je zal ook nog begeleiding krijgen op technisch én persoonlijk vlak en extra trainingen volgen, zodat je alle nieuwe kennis bij de opdrachtgever in de praktijk kunt brengen.

Naast de klassikale trainingen heb je van voor de start ook toegang tot de online Academy, waarin jij je helemaal perfect kan voorbereiden voor het programma. Bij start op een project ontvang je direct een arbeidsovereenkomst en een volledig salaris.

Klaar voor een echte uitdaging?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding?
 • Passie voor coderen en/of data?
 • Snel de juiste basis voor succes
 • Low-code developer bij Linden-IT

Solliciteer nu!

Low Code Young Professional Traineeship bespreken

Wat is Low-code development?

Low-code development is een methode waarbij softwareontwikkeling efficiënter wordt gemaakt doordat er minder handmatig code geschreven hoeft te worden. Low-code platforms maken gebruiken van visuele interfaces en voorgebouwde componenten om snel applicaties te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Mendix en Power Platform zijn twee bekende voorbeelden van low-code tools. Mendix en Power Platform zijn beide geschikt als tool voor software development wanneer snelheid en samenwerking tussen technische en niet-technische teams belangrijk is.  Door het gebruik van low-code kunnen bedrijven op grote schaal hun processen optimaliseren, digitaliseren en automatiseren, daardoor is low-code development ook de toekomst.

Wat moet ik hebben om mee te doen aan het Low-code Young Professional Programma?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding;
 • Je bent analytisch ingesteld;
 • Je hebt een proactieve houding en bent enthousiast;
 • Je hebt een procesmatig denkvermogen;
 • Development ervaring is niet vereist, maar is wel mooi meegenomen;

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 1. Een telefonisch gesprek waarbij we samen met jou aanvoelen of het YP Programma een potentiële match is. Positief vanuit beide kanten? Dan nodigen we je uit voor twee capaciteitentesten. Het YP Programma is intensief, een “snelkookpan” zoals wij het intern noemen, hiermee garanderen we de kwaliteit en voorkomen we teleurstellingen later.
 2. Twee capaciteitentesten waarbij wordt getest op verschillende vaardigheden die belangrijk zijn om het YP Programma te voltooien. Goed resultaat behaald? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor.
 3. Tijdens het tweede gesprek zullen wij dieper ingaan op het YP Programma, Linden-IT en waar jij heen wilt in je carrière. Als dit overeenkomt met wat wij zoeken, dan doen we een aanbod!
 4. Aanbod geaccepteerd? Gefeliciteerd, je zult van start gaan binnen het Low-code Young Professional Programma bij Linden-IT en een van de beste low-code developers van Nederland worden!
Traineeship Low Code Mendix

Meld je direct aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy statement. Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden-IT.

Meld je aan bij Linden-IT

Start snel met de volgende stap in je carrière!

Meld je aan

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!