Low Code Mendix traineeship

Linden-IT bereid je voor op de toekomst door middel van het low-code Mendix Traineeship.

Solliciteer nu!

Tijdens het Mendix Traineeship zullen wij je gedurende een periode van twee jaar begeleiden van zero naar Mendix hero. Hierin zal je binnen 1 maand de certificaten van Rapid en Intermediate Developer behalen. Na het behalen van je Intermediate certificaat heb jij de fundamentele kennis van het Mendix Platform in huis. Vervolgens zal je twee jaar lang begeleiding ontvangen op technisch én persoonlijk vlak, trainingen volgen om je skills uit te breiden, terwijl je al je nieuwe kennis bij een opdrachtgever in de praktijk kunt brengen.

Mendix is een high productivity app platform dat het mogelijk maakt om op grote schaal complexe bedrijfsapplicaties te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Wil jij je verdiepen in deze tool? Meld je dan snel aan!

Mendix Development Traineeship

Startdata low-code Mendix traineeship 2023:

– 16 januari 2023
– 20 februari 2023
– 27 maart 2023
– 1 mei 2023
– 5 juni 2023
– 28 augustus 2023
– 2 oktober 2023
– 6 november 2023

Klaar voor een echte uitdaging?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding?
 • Passie voor coderen en/of data?
 • Snel de juiste basis voor succes
 • Mendix developer bij Linden-MX

Solliciteer nu!

Low Code Mendix Traineeship bespreken

Wat is low-code Mendix development?

Werken met low-code is werken in een krachtige desktop-gebaseerde visuele app-developmenttool. Mendix is afgestemd op professionele ontwikkelaars en er kan worden geïntegreerd met codeer-IDE’s om de mogelijkheden uit te breiden.

Omdat ons traineeship specifiek ingericht is op Mendix is het handig om te weten dat Mendix een high productivity app platform is, wat het mogelijk maakt om op grote schaal mobiele- en web applicaties te ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Mendix is een grote ontwikkeling op het spectrum van development, het is een totaal nieuwe wave, die het mogelijk maakt relatief eenvoudig, complexe ontwikkelingen door te voeren. Grote bedrijven zoals de NS, Post NL en de ABN AMRO hebben Mendix succesvol toegepast om high-performance oplossingen te ontwikkelen, die concrete problemen op het snijvlak van de business en de IT hebben verholpen. Hoe je succesvol aan de slag gaat met Mendix en de apps van de toekomst gaat developen? Daar helpen wij je bij tijdens het Mendix traineeship!

Hoe word ik een low-code Mendix developer?

Het Mendix traineeship bestaat uit twee delen. De bootcamp en de daaropvolgende periode bij de opdrachtgever.

 1. Wij beginnen met het leggen van een fundament; door een intensieve bootcamp, online lesmateriaal en praktijk cases behaal je in de eerste week al het Rapid developer certificaat.
 2. In week 2 & 3 ga je Mendix in groepsverband in de praktijk brengen met een business case, waarbij er een applicatie ontwikkeld zal worden. Daarnaast ben je ook fanatiek bezig met het volgen van aanvullende trainingen en workshops.
 3. In week 4 en de laatste week van de bootcamp zal je het ‘Intermediate Developer’ certificaat behalen en geef je op de laatste dag een samen met je groepje een presentatie over de gemaakte case.
 4. Na het behalen van het ‘Intermediate developer’ certificaat en het afronden van de case ben je klaar om verder aan de slag te gaan met het maken van de apps van de toekomst bij een van onze opdrachtgevers. Je hoeft je geen zorgen te maken, je zult begeleiding ontvangen van je opdrachtgever én van Linden-MX.
 5. Terwijl je aan de slag bent bij de opdrachtgever blijf je jezelf ontwikkelen en zal je aanvullende workshops ontvangen op het ‘Advanced’ niveau, zodat jij het ‘Advanced Developer’ kan behalen. Hierbij kan je denken aan SAP workshops, AFAS workshops, Java trainingen, kortom alles om jou een betere developer te maken!

Wat moet ik hebben om mee te doen aan het Low Code Mendix traineeship?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding;
 • Je bent analytisch ingesteld
 • De wil om je zelf te ontwikkelen tot een Mendix Specialist;
 • Volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een proactieve houding en bent enthousiast.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Een telefonisch gesprek waarbij we samen met jou aanvoelen of het traineeship een potentiële match is. Positief vanuit beiden kanten? Dan nodig we je uit voor twee capaciteitentesten. Het traineeship is intensief, een “snelkookpan” zoals wij het intern noemen, hiermee garanderen we de kwaliteit en voorkomen we teleurstellingen later.
 • Twee capaciteitentesten waarbij wordt getest op verschillende vaardigheden die belangrijk zijn om het traineeship te voltooien. Goed resultaat behaald? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor.
 • Tijdens het tweede gesprek zullen wij dieper in gaan op het traineeship, Linden-MX en waar jij heen wilt in je carrière. Als dit overeenkomt met wat wij zoeken, dan doen we een aanbod!
 • Aanbod geaccepteerd? Gefeliciteerd, je zult van start gaan bij het Mendix traineeship van Linden-MX en een van de beste Mendix developers van Nederland worden!
Traineeship Low Code Mendix

Meld je direct aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy statement. Linden-IT slaat jouw gegevens op voor een of meer specifieke doeleinden met betrekking tot de diensten van Linden-IT.

Meld je aan bij Linden-IT

Start snel met de volgende stap in je carrière!

Meld je aan

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!