Low Code Mendix traineeship

Naast de bootcamp maand die wij aanbieden aan onze trainees, heeft Linden-MX ook een uitgebreid aanbod trainingen en workshops op Intermediate en Advanced niveau. Samen met onze trainingspartner Low-code Academy hebben wij een programma opgezet waarmee onze Mendix Developers binnen onze eigen Academy naar een hoger niveau getild kunnen worden.

Het trainingsprogramma van Linden-MX is zeker nog niet compleet. Door het intensieve contact dat wij hebben met onze developers en opdrachtgevers weten wij wat er speelt in de Mendix Community en wat de populairste features en technieken zijn. Ons programma wordt constant bijgehouden en aangepast naar wens.

Workshops

Workshops die wij momenteel aanbieden met onze trainingspartner Low-code Academy:

  1. Advanced Security
  2. Integrations
  3. Testing Low-code Applications
  4. Testable Modeling in Mendix
  5. Keep Perfomance in Mind
  6. Styling Basics
  7. Workflows
  8. Native Mobile

Deze workshops zijn allemaal op Intermediate of Advanced niveau en zijn erop gericht om junior/medior Mendix developers een extra brede basis of juist een verdieping te geven van hun Mendix kennis. Gelukkig is de lijst nog niet compleet en blijft Linden-MX in samenwerking met Low-code Academy de lijst uitbreiden!

Advanced Learning Path

Ben jij Intermediate Developer en wil je graag je Advanced certificaat behalen? Goed nieuws dan ben jij bij Linden-MX aan het goede adres! Parallel aan deze workshops loopt ons Mendix Advanced Developer Learning Path, dit learning path bestaat uit meerdere cases met veel verschillende invalshoeken die wij noodzakelijk achten voor iedereen die het Advanced certificaat wil behalen. Na het succesvol afronden van deze cases mag je meedoen aan onze interne Advanced training waarbij wij je klaarstomen voor het Advanced Certificaat.

Korte lijntjes? Daar houden wij van.

Bel ons

Low Code Mendix Traineeship bespreken

Kennissessies

Iedereen is vrij binnen Linden-MX om een kennissessie of workshops te organiseren binnen het domein waar hun specialisme ligt. Heb jij een supertoffe integratie gemaakt en zou je die graag willen delen met al collega’s? Dan wordt volledig aangemoedigd en gefaciliteerd. De nieuwste technieken worden met elkaar gedeeld binnen ons kennishuis waarmee wij elkaar sterker en toekomstbestendig maken.

IT & Development Skills

Als Mendix Developer ben je natuurlijk voornamelijk bezig met het Mendix platform, maar er bestaat natuurlijk een grote kans dat je te maken gaat krijgen met tools en technieken buiten Mendix. Linden-MX is een kennishuis op Mendix vlak en ook daarbuiten. Wij maken gebruik van het uitgebreide netwerk van Linden-IT op het gebied van cloud, data, security en IT-beheer. Hierdoor kunnen wij trainingen en certificeringen faciliteren in bijvoorbeeld database beheer en security.

Voor het uitbreiden van je development skills in veel gebruikte talen zoals Java, CSS en HTML kan je gebruik maken van ons online training platform. Het uitbreiden van je tool box met skills die je veel zal gebruiken in combinatie met Mendix beschouwen wij bij Linden-MX als essentieel in ontwikkeling als allround Mendix developer.

Linden-MX biedt ook inhouse Scrum trainingen aan haar developers, zodat de Agile/Scrum werkwijze direct toegepast kan worden op de verschillende projecten door de developers.

Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling staat bij Linden-MX centraal en wij stellen met al onze developers van trainee tot senior een persoonlijk opleidingsplan op waarbij wij de groei op technisch en sociaal vlak balanceren. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan trainingen op persoonlijk en sociaal vlak zoals een presentatie- of sollicitatietraining en bijvoorbeeld een leiderschapscommunicatietraining.

Wij doen veel aan 1-op-1 coaching van onze developers, waarbij wij de ervaring van het team gebruiken om veel voorkomende lastige situaties bij de opdrachtgever te simuleren. Waarna wij het scenario samen gaan oefenen om ervoor te zorgen dat de volgende keer dat de situatie zich voordoet het soepel verloopt.

 

 

 

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!