Intermediate Mendix Developer

Ben jij een Mendix developer die aan het begin van zijn Mendix carrière staat en inmiddels al het Intermediate certificaat heeft behaald? Wil jij terechtkomen binnen een organisatie die erop gericht is om je volledig te ontzorgen in jouw weg om een uitstekende Mendix Developer te worden? Lees dan vooral snel verder!

Solliciteer nu!

Als Intermediate Mendix Developer is het belangrijk dat je goed begeleid wordt in je ontwikkeling. Juist in de beginfase van je carrière is het belangrijk om de kans om een goede basis aan te leggen met beide handen aan te grijpen. Binnen Linden-MX snappen wij dat iemand die zijn Mendix Intermediate heeft gehaald nog niet zelfstandig aan de slag kan gaan en zien wij juist in dat een junior onder goede begeleiding van onschatbare waarde kan zijn binnen een Mendix Scrum Team. Bij Linden-MX geven we je de kans om je technische Mendix kennis naar een hoger niveau tillen, door intensieve begeleiding aan te bieden via onze trainers en meer ervaren developers. Zij kijken mee met bepaalde technieken en best practices die je gebruikt bij je huidige project. Zij zullen dan ook niet alleen de juiste oplossing voordoen en vertellen, maar juist focussen op het feit dat jij de oplossing ook dusdanig begrijpt dat je het zelf kan reproduceren.

Trainingen

Naast geven van intensieve begeleiding heeft Linden-MX een heel programma ontwikkeld met workshops en trainingen, die onze Intermediate en Advanced developers zullen ondersteunen in het verdiepen en verbreden van hun gereedschapskist waarmee zij de beste Mendix solutions kunnen ontwikkelen. Linden-MX is een club die graag mee wil groeien met haar medewerkers en daarvoor hebben wij collega’s nodig die ook binnen het bedrijf willen groeien en mooie stappen willen maken in hun carrière. Wij faciliteren dat door ons grote aanbod aan training die wij geven op persoonlijk en technisch vlak. (Meer weten? Kijk op onze Linden-MX academy)

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden van Linden-MX

Linden-MX Academy

Low Code Mendix Traineeship bespreken

Opdrachtgevers

Linden-MX werkt samen met opdrachtgevers die hun projectmatige begeleiding en ondersteuning goed hebben ingericht. Hiermee voorkomen wij dat onze Intermediate gecertificeerde developers te veel verantwoordelijkheden krijgen en te veel met randzaken bezig zijn. Het is in het begin van je Mendix carrière belangrijk dat je lekker veel vlieguren kan maken en juist door het tegenkomen en onderzoeken van veel verschillende Mendix technieken en expertises je eigen stijl kan ontwikkelen als Mendix ontwikkelaar. Door het brede aanbod aan opdrachtgevers bij Linden-MX hebben wij voor iedereen een passend project. Vind jij het gaaf om helemaal in de techniek te duiken en binnen een hecht team bij een Mendix eindgebruiker te knallen of houd je juist van afwisseling en vind je het leuk om meerdere zaken tegelijk op te pakken bij een Mendix partner? Door onze onafhankelijke positie in de Mendix Community in Nederland hebben wij veel verschillende samenwerkingen en is er keuze genoeg!

Doorgroeimogelijkheden

Altijd al gedroomd van het Advanced certificaat? Wil je in de voetsporen treden van je Mendix mentor en ook al je kennis delen met starters binnen het Mendix platform? Binnen Linden-MX moedigen wij groei aan en proberen wij onze medewerkers geen plafond boven het hoofd te houden. Ons team bestaat uit ondernemende collega’s die weten wat ze willen en niet bang zijn om zelf nieuwe ideeën binnen de organisatie te introduceren. Zodoende krijg je alle ruimte en infrastructuur om je eigen groeipad vorm te geven binnen Linden-MX.

Events

Buiten het volop ontwikkelen van jezelf en het ontwikkelen van toffe applicaties op je project, zijn er ook genoeg mogelijkheden om op een andere manier te verbinden met je collega’s.  Er worden kennissessies georganiseerd waarbij je meer ervaren collega’s hun expertise delen binnen een stukje tooling van Mendix waar jij waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. In de zomer gooien we lekker de barbecue aan en bij wat slechter weer organiseren we een online gameavond. Ook zijn wij altijd bij Mendix events zoals Meetups, MxHacks en Mendix World.

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!