Ben jij als ervaren Mendix freelancer actief in de MX markt en op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij komen graag met je in contact voor de gaafste opdrachten binnen ons netwerk!

Ontzorgen

Jij hebt het als freelancer vaak druk met het maken van gave oplossingen en hebt niet altijd de tijd of energie om je bezig te houden met acquisitie en administratieve werkzaamheden. Bij Linden-MX hebben we een groot netwerk van partners & opdrachtgevers, die altijd openstaan voor extra Mendix capaciteit van hoog niveau.
Altijd verzekerd willen zijn van een opdracht in de toekomst? Wij bieden je zekerheid, door altijd een opdracht in de toekomst voor je te garanderen. We houden het ook leuk voor je doordat we alle zorgen rondom de randzaken wegnemen zodat jij alle focus kan leggen op het creëren van de allerbeste Mendix oplossingen.

Mendix Teaching

Lijkt het je leuk om naast alle Mendix development werkzaamheden, bijvoorbeeld ook trainingen en workshops te geven? Dan ben je aan het goede adres, we zullen je zelfs helpen met het vinden van je eigen stijl van “Mendix Teaching”.

Kortom, sluit je aan bij Linden-MX als je zekerheid wilt combineren met afwisseling en daarnaast ook gebruik wil maken van de ruime mogelijkheden binnen onze Mendix Community.

freelance IT

Meld je direct aan!

Ben je freelancer en wil je snel aan de slag, schrijf je snel in.

Inschrijven

Wat wij doen


Contracten

Voordat je als IT freelancer aan de slag kunt, hebben we bepaalde informatie nodig, waaronder een kopie van beide kanten van je ID, je BTW nummer en KVK nummer.

Zodra we alle informatie hebben maken we de inhuurovereenkomst op. We gebruiken een modelovereenkomst van de Belastingdienst. In de overeenkomsten maken we gebruik van een relatiebeding.

Facturatie per week en snelle betaling

We houden per week de uren bij in onze systemen en je factureert ook per week. Facturen betalen we standaard binnen een week.

Contact

Onze sales consultant onderhoudt nauw contact met jou en de opdrachtgever tijdens het project om de voortgang en eventuele verlengingen te bespreken.

Wat bieden we nog meer

We kunnen een ruime keuze bieden aan online opleidingen die we in redelijkheid kosteloos beschikbaar stellen.

Je kunt ook gebruik maken van onze kantoorfaciliteiten op de verschillende locaties voor het maken van afspraken, als werkplek of als bedrijfsadres.

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten en events voor onze IT professionals waarbij je natuurlijk welkom bent.

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!