Advanced Mendix Developer

Als Advanced Mendix developer heb je al een stevige basis aan kennis en ervaring opgedaan. Je hebt inmiddels al het Advanced certificaat behaald, meerdere projecten succesvol afgerond en het platform je eigen gemaakt. Als Advanced Mendix Maker willen wij je bij Linden-MX ondersteunen om het meeste uit je carrière te halen. Wij bieden je diepgang in de materie en de kans om jezelf te ontwikkelen in bijvoorbeeld een rol als Lead Developer of een rol als trainer.

Solliciteer nu!

Linden-MX Community

Je komt terecht in een hechte Mendix Community waarin kennis en expertise volop gedeeld worden met elkaar. Als developer kan je leren van je de uiteenlopende ervaringen van je collega’s, je kan de materie meer eigen maken door het op een begrijpelijke manier over te brengen aan trainees of door het volgen van expert workshops. (Meer weten? Kijk op onze Linden-MX academy)

Baas over je eigen carrière

Je krijgt de ruimte om je eigen carrièrepad te kiezen, in deze keuze en de weg ernaartoe zullen wij je begeleiden en sturen in het maken van de juiste keuzes. Wij zorgen ervoor dat het project waar je zit aansluit bij je wensen en ambities, waardoor wij je carrière in een stroomversnelling kunnen brengen. Ergens niet naar je zin? Maak je geen zorgen, binnen ons team is alles bespreekbaar en staan onze collega’s altijd op de eerste plek. Wij stellen ons op als een zaakwaarnemer die altijd de belangen van onze medewerkers bovenaan zet en daarmee ontzorgen wij onze developers maximaal zodat zij zich lekker kunnen focussen op hetgeen wat zij leuk vinden: Mendix en alles wat daarbij komt kijken!

Wil je snel stappen maken?

Bekijk de opleidingsmogelijkheden van Linden-MX

Linden-MX Academy

Low Code Mendix Traineeship bespreken

Opdrachtgevers

Door ons brede aanbod aan opdrachtgevers en onze onafhankelijke positie in de Mendix markt werken wij veel samen met verschillende partijen en kunnen wij onze positie versterken als het Mendix kennishuis voor partners en eindgebruikers. Als Advanced Mendix Maker heb je binnen Linden-MX genoeg keuze op welke opdracht je terechtkomt. Naast een aantal Mendix partners waar wij graag mee samenwerken, mogen wij ook trots zijn op een aantal toonaangevende eindgebruikers die wij opdrachtgever mogen noemen, zoals de KLM, ANWB en Universiteit Twente.

Doorgroeimogelijkheden

Wij ondersteunen je in de keuze in opdrachtgever en wij helpen je ook de keuze te maken die het best past bij de plannen die je hebt voor het vervolg van je carrière. Wil jij een rol met meer leidinggevende verantwoordelijkheden, dan zorgen wij ervoor dat jij als Lead op een project aan de slag kan. Door onze goede connecties, kunnen wij je binnen no-time helpen om Mendix Expert te worden. Wij helpen je met het opbouwen van een portfolio met gave projecten waarin jij kan laten zien dat jij klaar bent voor de stap om Mendix Expert te worden.

 

Events

Naast knallen op jouw project en volop aan jezelf werken om het maximale eruit te halen, wordt er ook vaak genoeg het voet van het gaspedaal gehaald en samen leuke dingen gedaan. Van barbecues in de zomer tot pizzasessies en het bezoeken van Mendix Events zoals Meetups, MxHacks en Mendix World. Een leuke mix van ontspannen, collega’s beter leren kennen en netwerken binnen de leukste Community die er is. Tijdens zo’n pizza- of kennissessie kan jij als Advanced Mendix Developer altijd het voortouw nemen en bijvoorbeeld een workshop/demo geven binnen een bepaald domein van Mendix wat je interesseert.

 

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!